2015/04/24

fad med gult

For et par uger siden viste jeg fadet - SFERA LISCIA - tilplantet med påskeliljer (se det her). Dengang var de slet ikke sprunget ud.

Det er de nu :) Og sådan har de faktisk stået den sidste uge. Da de står med tag over hovedet, skal de vandes ofte, så de holder den ranke form.

Jeg ved, at det er med at nyde dem, mens de stadigvæk står flot. Inden mange dage falder de, og løgene plantes ud i haven, hvor de får lov at visne ned.

Og så skal der prydgræsser i fadet - det har jeg set frem til siden fadet kom ind i haven. Har set billedet for min indre skærm siden jeg så dette fad første gang hos pottemageren i Toscana i sommer.

Undrer du dig over sporene på overfladen af fadet? Det ligner fingre, der har kørt rundt på fadet, og ja - det er det. Sådan ser flere af produkterne ud den første tid, men det fortager sig langsomt. Og nogle dage er det mere tydeligt end andre. I dag er det meget tydelig :-)

Det er blot en af charmerne ved at have med håndlavede produkter at gøre!

Pottemageren sætter sig aftryk på flere måder ...Psssst. du kan læse mere om tilblivelsen af de håndlavede produkter lige her.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...