BAGGRUND

Hvorfor terracotta? Vi har sammen ofte rejst til Italien siden midten af 1990'erne, og vi er på hver vores måde passionerede omkring de stemninger og designtendenser, vi oplever i Italien. Thomas har boet i Italien i et år, hvor han har lært sproget og fået kulturen ind under huden, og han sælger i dag andre produkter fra landet i sin virksomhed, Nicholaisen A/S. Jeg, Lone, er civilingeniør og arbejder i det daglige med både erhvervsbyggeri og havedesign - har bygherrerådgivning- og projektledelsesvirksomheden etRUM, er medstifter og -ejer af havemagasinet Havefolket og har hele mit liv været passioneret havemenneske med stor forkærlighed for terracottaprodukterne.

De første terracottaprodukter blev importeret fra Toscana i 1998 til privat brug i vores egen have og da disse - maskinlavede - terracottakrukker desværre har set bedre dage pga. afskalning på kanterne, har vi længe ledt efter gode produkter, der kunne afløse de eksisterende og som ikke har den samme medfødte skavank. 

Efter en grunding søgning i markedet blev konklusionen, at det igen var nødvendigt at hente terracottakrukker direkte i Italien for at få det præcist ønskede produkt. Salgssted efter salgssted i Italien blev gennemsøgt, og konklusionen var gang på gang, at de smukkeste håndlavede produkter kom fra netop én og samme virksomhed ved Siena. I 2014 har vi lavet en aftale med denne virksomhed om import, og målet er, at vi ved at pulje indkøbene, skal kunne sælge produkterne til samme pris, som blev de hentet 'ab fabrik'. I efteråret 2014 tager vi første parti krukker hjem, og vi glæder os meget til at se produkterne i det nordiske lys og få dem plantet til med planter, der kan tåle vores klima - året rundt.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...