2015/04/06

sidste påskedag

Den sidste dag i påske har været fantastisk i haven. Det er for alvor oprydningstid og jeg er i fuld gang med alle forberedelser til det kommende haveår. Og her er udplantning af forårsvækster i krukkerne en stor del af nydelsen for mig.

terracottakrukker, terracotta, krukkerDette fad - SFERA LISCIA - plantede jeg dog til med påskeliljer for godt en måned siden, og de er endnu ikke sprunget ud, men som du kan se, er de lige på nippet til det. Et par dage mere med sol - så springer de ud :-)

Det er en lys påskelilje med toner af grøn, som jeg glæder mig meget til at se i udspring.

Måske har du også haft nogle dejlige dage i haven her i påsken? Går du med tanker om nye krukker, så husk at kigge forbi vores SHOP. Særligt hvis du har mulighed for at komme forbi og hente kan du erhverve dig de håndlavede terracottakrukker til super gode priser. Ellers ring eller skriv til mig - så finder vi en fragtpris frem til dig.

terracottakrukker, terracotta, krukkerRigtig dejlig mandag aften til dig.

psst... Fadet her på billederne har jeg ikke flere af på lager pt. Men i løbet af denne uge får jeg en ny levering fra Italien, hvor den er med igen. Så hvis du er hurtig, kan den i næste weekend stå i din have :-)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...