2017/08/28

en af dem, der kan det hele

Der er nogle krukker, som bare kan bruges til det hele. Dette er en af dem - VASO LISCIO VR04L. I vores have står den med skærmliljer, med krydderurter, med laurbærtræer og ... sikkert også noget helt andet. Den er uundværlig! Og så er den lige så lækker i overflade og tekstur som alle de andre, så man bliver også glad af bare at gå og se på den. Ikke mindst i de kolde måneder vi har foran os, hvor alt andet visner og bliver lidt smågråt. Så lyser krukkerne op og holder skansen - og humøret oppe!

Krukken er lige nu udsolgt fra vores lager, men kommer igen inden længe. Vil du have fingrene i den, så skriv til os, så vi kan reservere til dig.

Rigtig dejlig dag til dig.


ps.
Vil du gerne se udvalget af krukker, så kan du finde en oversigt over produkterne med priser og størrelser lige her. Her kan du også se, om vi har produktet på lager lige nu. Listen opdateres løbende.


ps2. 
Går du glip af vores nyhedsbreve? Tilmeld dig lige her, så du også få inspiration til krukkehaven i indbakken og direkte besked om dage med åbent lager eller andre initiativer fra os.

1 kommentar:

  1. De er da bare vildt flotte sådan nogle krukker. Kan være at vi skal til at sælge dem hos https://jmkiil.dk/ ?

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...