2017/06/09

håndlavede

Da vi for tre år siden besluttede os for at importere håndlavede italienske terracottakrukker, var vi fast besluttede på, at prisen skulle være så tæt som muligt på de lokale priser.

Den ambition holder vi fast i, og det betyder også, at man stadigvæk skal forbi vores lager og hente krukkerne. Faste omkostninger går vi ganske enkelt udenom, og vi bruger heller ikke tid på indpakning, på at arrangere fragt mv. som hurtigt ville give os en masse interne timer, der så skulle tjenes ind via krukkesalget.

Når det så er sagt, så skal også siges, at det stadigvæk er muligt at få produkterne sendt ud, men så er det efter devisen: Vi pakker, du arrangerer transport.

Vi importerer et udvalg, som er nøje afstemt med den danske bygge- og havestil. Krukkerne er smukke og enkle og uden middelhavshavernes blomsterranker og ornamenter i øvrigt (Den type kan vi også skaffe, men så er det ved forudbestilling). Udvalget, som du ser i vores shop, er alt i alt de krukker, som vi har fundet bedst egnet til de danske uderum. Alle er håndlavede, skabt af lokal ler fra Toscana, hvor værkstedet ligger, og de er pakket og fragtet direkte til vores lager, hvorfra vi sælger dem. De forhandles ikke andre steder i Danmark.

Vil du gerne se udvalget af krukker, så kan du finde en oversigt over produkterne med priser og størrelser lige her. Her kan du også se, om vi har produktet på lager lige nu. Listen opdateres løbende.

INSPIRATION TIL KRUKKEFOLKET
Hvis du leder efter inspiration til valg af krukker til dit uderum, eller inspiration til, hvad du skal plante i krukkerne, så kig endelig med på vores Instagram-profil. På profilen viser vi fotos fra værkstedet, og vi lægger også ofte billeder op fra vores egne eller kunders haver.

Du finder instagramprofilen lige her: @terracottakrukker.

Der er også en del inspiration at finde her på sitet. Under hvert produkt i shoppen ligger der et link til inspiration for den aktuelle krukke.

BARE SKRIV TIL OS
Hvis du gerne vil bestille, så skriver du bare til os på mailen terracottakrukker@gmail.com.

Vi holder altid lige et vågent øje med indbakken - også i weekenden - for vi kender det kun alt for godt: Når man får en god ide til forandringer i haven, så må det gerne være indenfor de kommende dage og ikke først om en uge.

VIL DU VIDE MERE?
...så klik endelig rundt her på sitet, og læs mere om hvor krukkerne kommer fra, hvordan man skal plante, så de ikke får vinterskader. Du kan også tilmelde dig til vores nyhedsbrev, så du får besked, hvis vi skal til at bestille fra Italien, og du har mulighed for at få en specialbestilling med. Vi giver også inspiration til krukkehaven via nyhedsbrevene.


Gik du glip af sidste nyhedsbrev? Læs det her.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...