2016/06/08

hvis du går og venter på, at vi får nye varer hjem

... så kan vi fortælle, at de sidste meldinger fra Italien er, at de er klar til afhentning fra værkstedet i Italien i den kommende uge. Vi havde forventet at kunne hente krukkerne i denne uge, så de var på vores lager i den kommende weekend, men vores leverandør er desværre forsinket.

Dette skyldes bl.a., at der var et hold krukker, som var revnet i ovnen. Og dette har forsinket hele leveringen ca. en uge (heldigvis var en anden ordre med samme krukker på vej i processen, så herfra plukker de krukkerne ud til os).

Nu venter vi på nyt omkring dette sidste hold krukker - om de bliver klar til næste uge!?
Vi krydser fingre.


Dette er en af spændingsmomenterne ved at handle med håndlavede produkter, som vi gør her. Alt er håndholdt - også leveringstiderne.

Så snart vi ved nærmere, skriver vi det her :-) 

Billederne her i indlægget viser i øvrigt krukkerne PILONE LISCIO, QUADRO, som er beplantet med den skønne pilebladede pæretræer - også kaldet nordens oliven.

Jeg har skrevet om dem før, men nu skulle I altså lige se dem igen. For de er fantastiske - og super velegnede i den minimalistiske have til nutidens villaer.

Jeg elsker simpelthen denne kombination af de firkantede og meget enkle krukker og de gråløvede træer, som minder meget om middelhavslandenes oliventræer.

På varme sommerdage, som vi har pt., giver krukker som disse den komplette sommerferiestemning på terrassen!

Dejlig dag til jer!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...