2015/04/07

3 på række

Jeg anbefaler ofte, at man vælger flere af samme type krukke og stiller dem på række. I mange af de moderne og minimalistiske haver gør det sig rigtig godt og giver ro til helhedsindtrykket af haven. Krukkerne behøver naturligvis ikke altid at stå på linje, altså vandret, mener jeg. Op langs en trappe er fx også fint rigtig fint.

terracottakrukker, terracotta, krukker

Her er det bare en lille miniudgave med 3 små krukker - VASO LISCIO, LILLE 01 - der lige nu står og venter på at få selskab af planter.

terracottakrukker, terracotta, krukker
Jeg har endnu ikke helt besluttet mig endnu for, hvad der mon skal i. Mon ikke bliver bliver forårsblomstringer, der kommer i inden længe. Dem kan jeg ikke få for mange af i denne første del af årstiden. Måske vibeæg, hornvioler eller nye sorter af perlehyacinter.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...