HANDELSBETINGELSER

Betaling
Vi modtager kun betaling via bankoverførsel jf. kontonummer der oplyses på faktura. Alle priser i shoppen er oplyst inklusive moms. Der tages forbehold for udsolgte varer, forkert oplyste priser eller fejl i varebeskrivelsen. Er du i tvivl, så spørg os meget gerne. Ved køb direkte fra lager kan der betales med Mobile Pay efter nærmere aftale. Faktura vil samtidig blive fremsendt på mail.

Persondatapolitik
Vi overdrager ingen personlige oplysninger, der registreres hos terracottakrukker.dk v. etRUM, og de bliver ikke tilgængelige for tredjemand på nogen måde. Informationer opbevares på tryg vis og er kun tilgængelige for medarbejdere i virksomheden.

Fragtpriser, levering og forsendelse
Leveringstid oplyses specifikt ved bestilling og kan først fastlægges endelig efter betaling, der betragtes som effektuering af ordren. Ved specialvarer oplyses forventet leveringstid ved bestilling. Fragt- og forsendelsespriser fra fragt af varer fra vores lager til din adresse beregnes altid specifikt for hver ordre og beregnes som tillæg til priserne oplyst i shoppen. Ligeledes vil særbestillinger - for produkter, der ikke er del af lagervarerne - oftest afføde et fragttillæg. Dette beregnes fra projekt til projekt.

Afsendelse af varer
Varen sendes hurtigst muligt og iht. aftale. Der kan være mindre forsinkelser i meget travle perioder, men vi tilstræber altid at sende din vare så hurtigt som muligt. Du er altid meget velkommen til at ringe eller maile til os, hvis du har nogle spørgsmål.

Returret
For varer købt fra lager har du altid 14 dages returret beregnet fra vores afsendelsesdato/dato for afhentning fra vores lager, hvis varen ikke lever op til dine forventninger. Du afholder omkostninger i forbindelse med returneringen og kan - efter ønske - aftale tidspunkt hvor vi kan være tilstede på modtagestedet, så du kan få kvittering på returneringen. 

Varen skal ved vores modtagelse være ubrugt og i samme stand, som da vi afsendte denne. Kreditering gennemføres, når varen er modtaget retur. Kun en ubrugt vare krediteres 100% med varens pris. Varer med skader, spor fra ibrugtagning mv. refunderes ikke. 

Såfremt du er i tvivl om dit forestående køb, anbefaler vi altid, at du aftaler et besøg på vores lager fremfor bestilling af en vare, du er i tvivl om. Vi har også mulighed for at sende dig fotos eller evt. eksempler på varen i brug, hvis det kan hjælpe til din afklaring. På den måde undgås brug af omkostninger på fragt, der i forbindelse med varer af denne karakter er en ikke-uvæsentlig post.

På særbestillinger/projekter er der ikke fuld returret, da disse er ordret og produceret specifik til den pågældende kunde. Fortrydes et køb kan vi kontaktes herom for afklaring vedr. mulighed for aftale om tilbagekøb af produkterne.

Reklamationsret
Vi yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert brug eller fejlagtig vedligeholdelse - herunder revner, hvilke er tegn på manglende dræning af krukkens indhold. Såfremt vores vejledning for tilplantning af krukkerne følges, opstår denne type skader ikke.

Skader som udmønter sig ved krakellering i terracottaens overflade dækkes med erstatning til nyt produkt med en udvidet garanti på 3 år. Oplever du denne type skader, bedes du kontakte os på mail eller telefon, så vi kan afklare status og aftale nærmere vedrørende udskiftning af dit produkt med en ny vare. Før udskiftning vil vi altid skulle kunne se varen - kan evt. aftales med foto - så skaden kan dokumenteres overfor vores værksted i Toscana.

Har du spørgsmål til ovenstående, er du altid velkommen til at kontakte os, ligesom vi gerne giver dig råd i forbindelse med valg af type og antal til et bestemt rum i din have.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...