2016/09/08

efterårsinspiration

Man kan søreme da ikke helt undgå at falde pladask for dette store fad,  SFERA LISCIA. Som skrevet tidligere er det en specialordre, som vores samarbejdspartner i Toscana ene og alene har lavet til os her i Danmark, og vi må da også sige, at det har fået en fin modtagelse blandt vores kunder. Vi har heldigvis stadigvæk nogle stykker tilbage, hvis du også skulle være fristet.

Det har de senere uger været lidt stille på vores INSTAGRAM profil, men du vil opleve, at vi nu igen går i gang med at poste inspirationsfotos til krukkehaven. Selvom det inden længe er ved at være tid til at få haven ryddet op og lukket ned, så er det for mange også en tid, hvor der bliver efterrationaliseret og netop ryddet ud, så der kan komme lidt nyt lækkert ind, som man kan kigge på i haven fra husets vinduer. Krukkerne i de brændte farver er netop smukke i den kolde tid, hvor alt andet i haven ofte skifter til de monokrome farver og kun få grønne planter står tilbage. Så er det en glæde at have steder i haven, hvor blikket kan søge hen.

Har du et par krukker, der skal skiftes ud eller nyerhverves, så husk at du altid kan fange os på terracottakrukker@gmail.com. Vi prøver altid at svare så hurtigt som muligt.


Psssst. Lørdag formiddag i denne uge (10/9) skal vi på lageret for at rydde lidt op og har et par aftalte kundebesøg. Hvis du også gerne vil kigge forbi, så skriv til os på vores mail herover. Så kan vi aftale et tidspunkt til dig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...