2016/07/06

sommerferie

Juli måned står i sommerferiens tegn, og det betyder også, at vi lukker ned for salget af terracotta for en lille stund. Det betyder dog ikke, at du ikke kan bestille hos os via vores mail terracottakrukker@gmail.com.

Det er jo sådan, at vi et par gange om året tager et læs krukker hjem, og lige nu har vi en pæn del stående på vores lager. Flere af modellerne bliver dog altid hurtigt udsolgt, så hvis du vil sikre dig en eller flere bestemte krukker, så kan det være en god idé lige at sende os en mail og skrive, hvilke du gerne vil have fingrene i, når vi åbner for salg igen efter sommerferien.

Så snart vi er tilbage ved mailen, går vi indbakken igennem fra en ende af, og så er det efter først til mølle. Alle får svar! Og er der noget, der er udsolgt, kan vi selvfølgelig få det med hjem fra Italien, næste gang vi bestiller. Men hvornår det bliver, ved vi ikke helt endnu. Du kan se i shoppen, hvilke vi har på lager.

Søger du bare krukkeinspiration, så klik endelig rundt her på siden, og se de mange forskellige beplantninger, som vi har fanget i egen regi eller hos kunder, på rejser eller haveture. Sommerens fotos kan du finde på vores Instagram, som du finder lige her.

Rigtig dejlig sommer til dig & dine!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...