2015/05/24

fin krukke til roser

Mon ikke mange har roser i krukker? Jeg er ikke så skarp til dem i bedene, men i krukker finder jeg stor glæde ved dem. Så får jeg givet dem gødning og vand, som de skal have. I bedene har jeg desværre tendens til at glemme dem helt, da jeg forventer at alt i bedene blot klarer sig selv - det gør stauder og græsser jo stort set.

Til udfordringen er det så, at jeg er faldet for denne kombination: Roser + VASO RIGATO.

Roserne her er netop plantet i i går, men jeg er sikker på, at det bliver et godt match.

Nu skal et par af grenene i hver krukke klippes lidt ned, så de også kan komme i gang med at skyde nedefra, og så skal de ellers bare have lov til at vokse til.

Måske skal der endda lidt kløver eller andet godt i bunden til at dække den bare jord.

Jeg skal nok vise dem igen senere på sæsonen, så du kan se, hvordan det tager sig ud.

Rigtig god weekend til dig, når du kommer så langt.
/ Lone

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...