2017/07/13

sommerferie - også hos os

Kære kunde

Sommeren er over os, og det betyder også, at der er sommerferie her hos os. Vi skal både nyde den danske sommer og et lille smut ud i verden (Vi er tilbage på kontoret igen i uge 32). Hvis du gerne vil lægge en bestilling ind hos os, så kan du sende en mail på terracottakrukker@gmail.com med beskrivelse af dine ønsker samt navn og adresse. Når vi er retur fra ferien, behandler mails i den rækkefølge, de er kommet ind - dvs. efter først-til-mølle princippet. Du hører fra os, når vi har behandlet din mail.

Rigtig dejlig sommer til dig & dine,
Kh. Lone

Til din information, hvis du ikke har handlet hos os tidligere:

SHOPPEN
Vil du gerne se udvalget af krukker, så kan du finde en oversigt over produkterne med priser og størrelser lige her. Her kan du også se, om vi har produktet på lager lige nu. Listen opdateres løbende.

INSPIRATION TIL KRUKKEFOLKET
Hvis du leder efter inspiration til valg af krukker til dit uderum, eller inspiration til, hvad du skal plante i krukkerne, så kig endelig med på vores Instagram-profil. På profilen viser vi fotos fra værkstedet, og vi lægger også ofte billeder op fra vores egne eller kunders haver. Du finder instagramprofilen lige her: @terracottakrukker.

Gik du glip af sidste nyhedsbrev? Læs det her.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...